InteriorsDMF

Stoer, sober en chic. Ontwerp en productie van onze collecties vinden plaats in eigen beheer. Puur Nederlandse producten van hoge kwaliteit.

Ga naar de website van Interiors DMF

Swan

“Swan is synonymous with quality upholstered furniture.”

Ga naar de website van Swan Italy

labelEen familiebedrijf met liefde voor het vak. Opgericht in 1991 in Breda en gespecialiseerd in gestoffeerde zitmeubelen met een eigenzinnig karakter. Meubelen maken is een ambacht en daar heb je vakmanschap voor nodig.

Ga naar de website van Label

Keijserenco_logo

Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.

Ga naar de website van Keijser & Co

 

Tonon

“TONON, a leading brand among manufacturers of design furniture”

Ga naar de website van Tonon

VanRossum

Respect voor natuur en milieu staan bij Van Rossum Meubelen al jaren hoog in het vaandel. Ons maatwerk geeft een extra dimensie aan het toch al unieke karakter van onze meubelen. Geen eikenboom is immers hetzelfde en dit ziet u terug in de kleur en structuur van het hout.

Ga naar de website van Van Rossum Meubelen

Interni_edition_logo

Nothing compares to a piece of INTERNI furniture!
The timeless character, quality and beauty of the materials, combined with the purity of the lines, give each piece an exceptional feel.

Ga naar de website van INTERNI

Jess_grijs

Kom binnen in de wereld van Jess Design een wereld vol passie en verleiding. Laat je meevoeren door de kracht van deze eigenwijze designmeubelen.

Ga naar de website van Jess Design.

Duran

Sobere luxe, in ton-sur-ton tinten, met een twinkeling! Duran Lighting & Interiors maakt sinds 1987 exclusieve lampenkappen, meubelen en accessoires, ambachtelijk vervaardigd met oog voor kwaliteit en detail. Ga naar de website van Duran

modular_lighting

“Manufacturer of architectural lighting fixtures and lighting profiles for Indoor and outdoor” 
 
Ga naar de website van Modular

TierlanTijn

Exclusieve sfeerverlichting. Kenmerkend voor de Tierlantijn collectie is de ambachtelijke afwerking met een geheel eigen stoer, landelijke uitstraling

Ga naar de website van Tierlantijn Lighting

Frezoli Dealers 100x130

De Frezoli verlichting heeft een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter uit vervlogen tijden.

Ga naar de website van Frezoli

Perletta

Vernieuwende collecties die inspelen op de tapijtentrends van morgen.

Ga naar de website van Perletta Carpets

Limited_edition_logo

In één oogopslag trekken de tapijten van Limited Edition de aandacht. En voel je de liefde voor natuurlijke materialen, kleuren en texturen die erachter schuilt. Puur vakmanschap en intensief handwerk, maar ook eigenzinnig design.

 Ga naar de website van Limited Edition

Casamance_logo

Ga naar de website van Casamance

cartecolori

"Carte Colori, specialist in mediterrane sfeer en lifestyle." Carte Colori is sinds 1995 dé leverancier van traditionele Italiaanse kalkverf en stucproducten in Nederland. Deze producten zijn zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Verkrijgbaar in 106 unieke kleuren. Nieuw is de Beton Ciré voor prachtige toepassing in badkamer, toilet, keuken of schouw.

Ga naar de website van Carte Colori

Painting-the-past
“Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning”

Ga naar de website van Painting the Past

Elitis

“Dare to be bold, innovate, and act as explorers in the field of furnishing fabrics and wallcoverings”

Ga naar de website van Elitis

Carlucci_logo

Luxe en elegante fabrics, wallpapers en furniture.

Ga naar de website van Carlucci

Alphenberg_logo

Alphenberg Leather voegt een nieuwe dimensie toe aan het bekleden van vloeren en wanden met een unieke collectie tegels, gemaakt van 100% natuurlijk buffelleder.

Ga naar de website van Alphenberg

logo_layer

Robuuste uitstraling, natuurlijke materialen en transparantie. The Layer design collection by Adje bestaat uit de zogeheten lightsculptures & furniture. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd door het minimalisme, primaire basisvormen en neutrale kleuren. Juist door de simplistische vormgeving en natuurlijke materialen zijn de ontwerpen geschikt voor elk interieur.

Ga naar de website van Layer by Adje